به موزه علوم طبیعی خوش آمدید

دیدنی ها - راه سلامت-زندگی بهتر

به موزه علوم طبیعی خوش آمدید

دیدنی ها - راه سلامت-زندگی بهتر

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
  • ۳۰ تیر ۹۸، ۱۷:۴۳ - نسیم
    عالی
  • ۳۰ تیر ۹۸، ۱۷:۴۳ - سارا
    عالی

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

هم اکنون بسیاری از افراد در سراسر جهان روزانه آسپرین مصرف می‌کنند تا از لخته شدن خون پیشگیری کنند، این در حالی است که مصرف این دارو می‌تواند عوارض زیادی مانند خونریزی معده را به همراه داشته باشد.
بسیاری از افراد در سراسر جهان روزانه آسپرین مصرف می‌کنند تا از لخته شدن خون پیشگیری کنند.
تحقیقات در آمریکا نشان می‌دهند دانه‌های گوجه فرنگی می‌توانند به عنوان جایگزین طبیعی آسپرین کاربرد داشته باشند.
 
دانشمندان در دانه‌های گوجه فرنگی ماده ای را پیدا کردند که می‌تواند با پیشگیری از لخته شدن خون در بدن به گردش طبیعی خون انسان کمک کرده و به نوعی عملکرد قرص آسپرین را شبیه‌سازی کند. 

آزمایشات نشان می‌دهند 3 ساعت بعد از مصرف این ماده گردش خون بدن به حالت یکنواخت درمی آید و اثرات آن تا 18 ساعت در بدن باقی می‌ماند. البته این یافته ها به این معنی نیستند که شما مجازید مصرف آسپرین را خودسرانه قطع کنید.


نوشیدن آب سرد بعد از غذا  برای شما سم است سرطان زاست !


🔹دلیل ان هم اینست که  آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده‌اید را سفت میکند روند هضم غذا را کند می‌کند !زمانی که این رسوب‌ها با اسید واکنش نشان می‌دهند و شکسته می‌شوند و سریع‌تر از غذاهای جامد، توسط روده جذب می‌شوند بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان میشود


🌍 @Ajibehaa 🌍

https://eitaa.com/Ajibehaa/10975

از آنجایی که جعفری سدیم اندکی دارد، به تثبیت فشار خون کمک می کند. این شرایط به پیشگیری از مشکلات کلیه و بیماری های قلبی عروقی نیز کمک می کند.

جعفری از گیاهان دارویی محبوب در جهان است. خواص دارویی این گیاه، به ویژه زمانی که موضوع سلامت کلیه های انسان مطرح می شود، جالب توجه هستند.

معجزه جعفری برای پاکسازی کلیه‌ها

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "استپ تو هلث"، افزون بر خواص دارویی، جعفری به واسطه عطر و طعم خاص خود در آشپزی نیز یک سبزی پر استفاده است.

نقش کلیه ها

کلیه ها وظیفه پالایش خون در بدن انسان را بر عهده دارند و 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته این کار را انجام می دهند. آنها هر چیزی که وارد بدن می شود را پردازش کرده و مواد خوب را از مواد بد جدا می سازند. پس از جذب مواد زائد، کلیه ها آنها را از طریق ادرار به خارج از بدن دفع می کنند.

عادات روزانه شما که ممکن است شامل یک رژیم غذایی ناسالم و/یا یک سبک زندگی کم تحرک باشد، انباشت سموم در بدن را تقویت می کند. این شرایط فشار کاری بیشتری را به کلیه ها وارد می کند. پس افرون بر انتخاب یک سبک زندگی سالم‌تر، یکی از بهترین روش ها برای بهینه سازی کارایی کلیه ها استفاده از درمان های طبیعی است.

جعفری سرشار از ویتامین های K، A، C، اسید فولیک و آهن است. این مواد مغذی همگی برای حفظ سلامت کلیه ها ضروری هستند.

فواید جعفری برای کلیه های انسان

جعفری سلامت کلیه ها را بهبود می بخشد

جعفری یک ماده ادرارآور است و به دفع مایعات اضافه از بدن کمک می کند. این اثر برای کلیه ها مفید است زیرا به دفع مواد زائد و سموم کمک کرده و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی در اختیار بدن قرار می گیرند.

افزون بر این، جعفری به پیشگیری از تشکیل سنگ های کلیه و سنگ های صفراوی کمک می کند.

جعفری خواص ضد التهابی دارد

جعفری حاوی مواد فعالی مانند آپیژنین (Apigenin) است که یک عامل ضد التهاب محسوب می شود. افزون بر این، جعفری حاوی مقادیر زیادی از فلاونوئیدها است که آنتی اکسیدانی هایی قوی برای بدن محسوب می شوند.

افزون بر این، جعرفی سرشار از ویتامین C و کوئرستین است که آنتی اکسیدان هایی طبیعی و ضد التهاب هستند.

جعفری به حذف مواد زائد کمک می کند

افزون بر فواید آن برای سلامت کلیه ها، جعفری حاوی آنتی اکسیدان ها و مزایای مهم دیگر برای گوارش است.

جعفری گوارش و عملکرد کلیه ها را به واسطه نقشی که در کل فرآیند حذف مواد زائد و سموم دارد، تحریک می کند. اساسا، جعفری به بهبود گوارش کلی و دفع موثر مواد زائد کمک می کند.

افزون بر این، باید به این نکته توجه داشت که برگ های جعفری ضد نفخ هستند. در نتیجه، مصرف این سبزی به واسطه پیشگیری از تشکیل گاز در دستگاه گوارش به کاهش نفخ شکم کمک می کند. این شرایط نیز به کاهش ورم منتج می شود.

جعفری به از بین بردن سنگ های کلیه کمک می کند

سنگ های کلیه از رسوبات مواد معدنی در کلیه ها یا دستگاه ادراری شکل می گیرند. اگرچه این شرایط می تواند هر فردی را تحت تاثیر قرار دهد، مردان در بازه سنی 30 تا 50 سال احتمال بیشتری دارد به سنگ کلیه مبتلا شوند.

از آنجایی که جعفری سدیم اندکی دارد، به تثبیت فشار خون کمک می کند. این شرایط به پیشگیری از مشکلات کلیه و بیماری های قلبی عروقی نیز کمک می کند. فشار خون بالا می تواند موجب سخت شدن رگ های خونی در کلیه ها شده یا به آنها آسیب برساند که به انباشت مواد زائد ناخواسته و تشکیل سنگ های کلیه منجر می شود.

جعفری از انباشت کلسیم اگزالات در کلیه ها پیشگیری می کند که شایع‌ترین دلیل تشکیل سنگ های کلیه محسوب می شود.

جعفری یک ادرارآور طبیعی است

جعفری از اثر ادرارآور طبیعی سود می برد. این به معنای آن است که به افزایش خروجی ادرار و کاهش احتباس مایع در بدن کمک می کند.

از این رو، جعفری به واسطه کاهش رسوبات و به حداکثر رساندن حذف پاتوژن ها (عوامل بیماری زا) اثری پاک کننده بر کلیه ها دارد.

دانه های جعفری نیز از اثر ادرارآور برخوردار هستند. آنها دفع آب اضافه از بدن را بهبود می بخشند، از این رو، احتباس مایعات در بدن کاهش می یابد.

اثر ادرارآور دانه های جعفری به واسطه دو ماده آپیول (Apiol) و میریستیسین (Myristicin) شکل می گیرد. دانه های جعفری می توانند به حذف سموم، سدیم اضافه، و آب انباشه شده در بدن کمک کنند، که همگی در بهبود عملکرد کلیه ها نقش دارند.

در نهایت، جعفری یک گیاه دارویی سرشار از مواد مغذی است که از فعالیت باکتری ها، قارچ ها و انگل ها پیشگیری می کند.

بی تردید، باید از جعفری در رژیم غذایی خود استفاده کنید.

https://www.asriran.com/fa/news/670858

برای بسیاری از ما تنها معیار برای تهیه یک سالاد ترکیب برخی مواد غذایی<Foodstuffs> خوشمزه با یکدیگر است، اما به جز عطر و طعم باید موارد دیگری را نیز مد نظر قرار داد. برخی مواد تشکیل دهنده سالاد با هم جور در نمی آیند که از آن جمله می توان به ترکیب گوجه فرنگی و خیار اشاره کرد. هر یک از این سبزیجات دارای مدت زمان گوارش متفاوت هستند و بنابر آیورودا، پزشکی سنتی هند، ما باید از زمان گوارش دقیق هر ماده غذایی که مصرف می کنیم، پیش از ترکیب آنها با یکدیگر آگاهی داشته باشیم.

ترکیب مواد تشکیل دهنده که از گوارش سریع و کند برخودار هستند، ایده خوبی نیست. این شرایط می تواند تخمیر مواد غذایی در معده را به همراه داشته باشد که ممکن است کل بدن را مسموم سازد. گوارش کند و تخمیر قندها و نشاسته ها چیزی است که در نهایت تجربه می کنید و بر همین اساس، آن گونه که باید از وعده غذایی خود لذت نخواهید برد. افزون بر این، فرآیند تخمیر می تواند موجب شکل گیری گاز، تورم و درد در معده و همچنین مشکلات روده شود.

خیار و گوجه فرنگی با یکدیگر سازگار نیستند و نباید به همراه هم مصرف شوند. هنگامی که این دو ماده غذایی به معده می رسند و فرآیند تخمیر آغاز می شود، اسید ترشح شده در حفره شکمی برای گوارش غذا می تواند مشکلات گوارشی متعدد را موجب شود.

خیار و گوجه فرنگی آلزایمر می آورند!

محققان عنوان می کنند گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که منجر به ابتلا به آلزایمر می شود.