9. Fight infection
Not only great for daily use, ginger can give you a boost when you are at risk of infection from an illness or injury. Gingerol lowers the risk of infections and can inhibit the growth of several types of bacteria. It has been shown to be particularly effective against inflammatory gum diseases like gingivitis and periodontitis. Respiratory infections like RSV are also no match for the infection-fighting power of ginger. Daily use of ginger can help to strengthen your immunity against those bugs that get passed around the office or classroom.
Now that you know how beneficial ginger is to your overall health, you may be wondering how to get more of it into your diet. The great news is that ginger is highly adaptable. Peel it first, then grate, slice, dice, or shave it for use in all sorts of recipes, both savory and sweet. It may also be eaten raw or steeped in hot water to make a tea.
For the sake of convenience, don’t hesitate to use dried, ground ginger instead. The method that creates ground ginger does reduce the amount of gingerol, but actually concentrates the level of other beneficial compounds, including shogaols, which also have considerable health benefits. Any which way you like it, ginger is a fine addition to your daily diet.
http://www.manukafeed.com/eat-ginger-every-day/9
زنجبیل جزء ادویه جاتی است که اضافه کردن آن به مادهای که از آن استفاده میشود، مزه خاصی به آن میبخشد. چه زنجبیل به عنوان ادویه اصلی استفاده شود مثل نان زنجبیلی یا به عنوان یک ادویه به همراه سایر ادویهها استفاده شود، طعم شیرین و تند را برای غذا به وجود میآورد. ولی مطمئنا ماده به این خوبی باید به تعادل مصرف شود. استفاده روزانه زنجبیل تمام منافع سلامتی را به همراه دارد.
۱- ریفلاکس اسید را کنترل کنید
ریفلاکس اسید که به آن سوزش سر دل هم گفته میشود، دردی است که شما را وادار به استفاده از داروهای بدون نسخه برای تسکین آن میکند. دفعه بعد به بخش تولید مراجعه کنید. چون زنجبیل خاصیت ضد التهاب و ضد تهوع دارد، برخی مواد فعال زنجبیل در داروهای سوزش سر دل استفاده میشوند. مصرف مقداری زنجبیل هنگام سوزش سر دل ، باعث کنترل درد میشود. تحقیقات نشان میدهند که مصرف منظم زنجبیل احتمال وقوع سوزش سر دل را کاهش میدهد.
۲- خواص ضد التهابی
خاصیت ضد التهابی زنجبیل به مفاصل نیز کمک میکند. مفاصل متورم دامنه حرکتی را محدود میکنند و باعث تشدید درد مزمن میشوند. به عقیده محققان ماده جینجرول در زنجبیل باعث کاهش التهاب میشود که در مقادیر بسیار زیاد در ریشه زنجبیل وجود دارد.
مطالعات ویژه هم نشان داده اند که زنجبیل به اندازه ایبوبروفن در کاهش درد مفاصل موثر است. در واقع در سال ۲۰۱۵ محققان دریافتند که استفاده موضعی از کرم یا پماد زنجبیل نیز در از بین بردن دردهای عضلانی موثر است.
۳- بهبود پوست
زنجبیل برای پوست فوقالعاده است ولی لزوما نباید آنرا به صورت موضعی استفاده کنید تا تاثیرش را ببینید. این حقیقت که زنجبیل برای سیستم گوارشی خوب است، دارای اثر متعاقب است که پوست شما چگونه به نظر میرسد، زیرا غذایی که به مدت طولانی در سیستم گوارشی باقی بماند، میتواند سم تولید کند که این سموم به نوبه خود باعث ایجاد صدفک، اگزما و آکنه میشود.
زنجبیل به بهبود گوارش کمک میکند اما همچنین میتواند در پاک کردن و نرمی پوست از طریق بازدم کمک کند. همچنین میتوان از زنجبیل در زخمهای کوچک یا خراشها به عنوان ضد عفونی کننده استفاده کرد.
۴- احتمال وقوع سرطان را کاهش دهید
بین دکترها تردید بااهمیتی در خصوص پیشنهاد درمان جامع یا همئوپاتیک برای سرطان وجود دارد ولی محققین مرکز جامع سرطان دانشگاه میشیگان گزارش کرده اند که زنجبیل اسلحه قدرتمندی در مقابل سلولهای سرطانی است.
تحقیقات بیشتری لازم است ولی استفاه از زنجبیل را تا زمانی که دچار سرطان شوید، عقب نیندازید. ما میدانیم که زنجبیل التهابات روده و کولون را کاهش میدهد و بنابراین ریسک ابتلا به سرطانهای گوارشی را کاهش میدهد.
۵- گوارش بهتر
زنجبیل به روشهای مختلف به بهبود گوارش کمک کیکند. زنجبیل برای درمان حالت تهوع موثر است و به همین دلیل اکثر خانمهای باردار برای برطرف شدن تهوع صبحگاهی از آن استفاده میکنند. همچنین زنجبیل در تسکین دل پیچه و سندرم روده تحریک پذیر نیز موثر است. به علاوه به سیستم گوارشی برای رها شدن از شر گازهای نامطلوب کمک میکند. اگر به دنبال دلیل دیگری برای تناول زنجبیل به منظور بهبود سیستم گوارش خود هستید، بدانید که زنجبیل توانایی بدن در جذب مواد مغذی از وعدههای غذایی را افزایش میدهد که به نوبه خود منجر به بهبود سلامتی بدن میشود.
۶- سر دردهای مکرر کمتر
سردرد مکرر روز را خراب میکند. ولی میگرن کاملا فرد را ناتوان میکند. به جز درد، میگرن میتواند باعث حالت تهوع و استفراغ شود. بیش از ۲۰۰ ماده متفاوت در زنجبیل به همراه هم تلاش میکنند تا خواص ضد التهابی، ضد تهوع و ضد حساسیت را بوجود بیاورند که در رها شدن از آثار میگرن کمک به سزایی هستند. مطالعات بیشتری باید انجام شود ولی نتایج اولیه نشان دهنده آن است که رنجبیل حداقل به اندازه داروهایی که برای میگرن مورد استفاده قرار میگیرند، بدون عوارض جانبی آنها موثر است.
۷- کاهش وزن
افزودن مقداری زنجبیل به رژیم غذایی روزانه، به کاهش وزن کمک میکند. زنجبیل به کالری سوزی کمک میکند و متابولیسم بدن را افزایش داده و در نتیجه غذا کاملا هضم میشود. همچنین زنجبیل به سوختن چربیها، هضم کربوهیدارتها و ترشح انسولین، فرآیندهای با اهمیتی که با مقدار چربی ذخیره شده در بدن ارتباط دارند، نقش مهمی دارد. همچنین این طور تصور میشود که زنجبیل فرد را سیر نگه میدارد بنابراین افراد میتوانند در مقابل تنقلات مقاومت کنند.
۸-کنترل قند خون
تشخیص دیابت به سرعت امکان پذیر است. به لطف رژیم غذایی قندی، بسیاری از ما شکر را بدون آن که آنرا تشخیص دهیم، مصرف میکنیم. شکر در مقادیر بسیار زیاد در اکثر غذاهای بسته بندی شده، حتی چیزهایی که فکرش را هم نمیکنید، پنهان است. این دلیل دیگری است که مقداری به زنجبیل به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. مطالعهای که اخیرا روی ۴۲ نفر مبتلا به دیابت نوع ۲ صورت گرفته، نشان داده که فقط ۲ گرم گرد زنجبیل در روز سطح قند خون را به میزان ۱۲ درصد پایین آورد. اثر مثبت دیگر تثبیت قند خون، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی است. این فقط اول راه اکتشاف علمی در راستای ارتباط بین زنجبیل و بیماری قند است ولی به نظر میرسد که زنجبیل میتواند میزان قند خون را در همه افراد تنظیم کتد نه فقط در مبتلایان به دیابت.
۹- جنگ با عفونت
زنجبیل نه فقط برای مصرف روزانه فوقالعاده است، بلکه وقتی در خطر ابتلا به عفونت ناشی از بیماری یا زخم هستید هم کمک میکند. جینجرول خطر عفونت را کاهش میدهد و رشد انواع مختلف باکتریها را ممنوع میکند. همچنین نشان داده شده است که زنحبیل مخصوصا در مقابل التهابات لثه موثر است. عفونتهای تنفسی مثل RSV در مقابل قدرت مبارزه با عفونت زنجبیل چاره ای جز تسلیم ندارند. مصرف روزانه زنجبیل به تقویت سیستم ایمنی در مقابل مواردی که ممکن است از کلاس درس یا دفتر کار به بدن شما راه یابند، کمک میکند.
حالا که از خواص مفید زنجبیل بر سلامت خود آگاه هستید، ممکن است به این فکر باشید که چطور زنجبیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. خبر خوب این است که زنجبیل بسیار انطباق پذیر است. اول پوست زنجبیل را بکنید، سپس رنده کنید، آن را قطعه قطعه کنید یا برش بزنید و در تمام غذاهای خوشمزه و شیرین استفاده کنید. همچنین میتوان زنجبیل را به صورت خام یا محلول در آب گرم به عنوان چای میل کرد.
برای راحتی، در استفاده از زنجبیل خشک گرد شده تردید نکنید. هرچند فرآیندی که طی آن زنجبیل تازه به زنجبیل خشک گرد شده تبدیل میشود، میزان جینجرول را کاهش میدهد، ولی بقیه خواص مفید باقی میمانند. به هرروشی که زنجبیل را دوست داشته باشید، افزودنی بسیار خوبی به رژیم غذایی روزانه تان است.
https://ravazadeh.com
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.